Textielwaren..

...in allerlei variaties bieden wij -in combinatie met borduurwerk- aan tegen groothandelsprijzen. Onder aan de pagina staan 2 catalogi. Als u op de afbeelding klikt, komt u bij deze catalogi uit. 

De linker catalogus geeft een overzicht van een merk dat wij adviseren als u wilt dat de basiskleur van een product gelijk is bij verschillende producttypen. Wilt u bijvoorbeeld t-shirts, fleecetruien en softshell jassen opnemen in uw bedrijfskledingpakket, dan is het niet gemakkelijk om al deze verschillende producten toch in dezelfde basiskleur geleverd te krijgen. Verschillende basismaterialen hebben nu eenmaal een verschillende uitwerking op de kleur. Bij het merk Printer, dat wij in onze regio exclusief aanbieden, hebben deze verschillende producten wel dezelfde kleuruitstraling! De prijzen in de catalogus zijn excl. BTW.
De  rechter catalogus heeft een zoeksysteem met prijzen bij de producten. Let op: de prijzen zijn excl. BTW! Verder is de eerste prijs die u te zien krijgt die voor grotere aantallen. Indien u naar de productdetails doorklikt en vervolgens een kleur aanklikt, ziet u de prijsstaffel alsmede de beschikbare voorraad.