Onze lokale sponsor-partners..

Ledûb Volleybal

Borduurstudio Budel ondersteunt al jarenlang de gezelligste sportvereniging van Cranendonck: Ledûb Volleybal. Iedere maand wordt de "Mini van de Week" voorzien van een geborduurde outfit. De jeugdafdeling van Ledûb Vollebal behoort tot de meest succesvolle van Nederland en de jeugdopleiding is een voorbeeld voor vele andere verenigingen. Wij zijn trots daar ons steentje aan te kunnen bijdragen.

Vrienden van het Schepenhuis

Het Schepenhuis is het historische, oude gemeentehuis van Budel. Om het pand te kunnen behouden, is de stichting "Vrienden van het Schepenhuis" opgericht, waar Borduurstudio Budel ook lid van is. Naast het bijdragen aan het onderhoud van het pand, sponsort deze ondernemersclub ook diverse maatschappelijke doelen.

Global Exploiration

Onder de naam Global Exploiration gaan ieder jaar studenten uit onze regio naar verre landen om daar niet alleen met de cultuur kennis te maken, maar ook lokale ontwikkelingsinitiatieven daadwerkelijk verder te helpen. De groep die vanuit het College in Weert op pad ging, ontving een eigen vlag, die al in India was en dit jaar naar Indonesië gaat.

Harmonie EMM Budel

Harmonie EMM in Budel heeft een zeer actieve jeugdafdeling. In tegenstelling tot de "grote" harmonie, had de jeugdharmonie nog geen vaandel.
Dat kon natuurlijk niet en dus zorgde Borduurstudio Budel ervoor dat ook de jeugd zich achter een eigentijds vormgegeven vaandel kan scharen. Zie ook het persbericht.

Dokter JoeHoe

Dokter JoeHoe is de Vrolijke Dokter van het Sint Jans Gasthuis in Weert. Sinds jaar en dag tovert zij een lach op het gezicht van kinderen in het ziekenhuis. Daarbij hoort natuurlijk een speciale doktersjas, die belangeloos gemaakt werd door Borduurstudio Budel.